Овен – като враг не  представлява голяма опасност, защото представителят 

...
Овен – като враг не  представлява голяма опасност, защото представителят 
Коментари Харесай

Какъв е Врагът ви в лицето на всеки знак на Зодиака

 зложелател

Овен – като зложелател не  съставлява огромна заплаха, тъй като представителят  на този знак е доста слаб съперник. Овен е много  целенасочен и самолюбив. За  Овен е значимо да бъде винаги  преди всички, по тази причина е предприемчив  и  се стреми да заеме първото място, постоянно и на всички места.  Овен постоянно е съдбоносен и постоянно върви със  сигурни стъпки към финалната линия.

Телец – доста загадъчен и подъл зложелател.   За да реализира стремежи резултат не жали нито средства, нито време. Телецът избира непрекъснато да  живее в уютна и удобна конюнктура,  обича красивите и изящни неща. Въпреки че представителите на тази зодия са доста мудни и упорити хора,  те са надеждни и правилни другари.

Близнаците са  мощни и непримирими врагове. Този знак доста елементарно реализира контакти. Той има креативен метод на мислене, постоянно се  управлява,  като се стартира от поведението  и речта, и се свърши с храната и напитките. Той се пробва да бъде автентичен и пореден.

Рак – тайнствен другар и неопасен зложелател. Рак може да промени настроението си  няколко пъти денем, само че това не се отразява на хората към него. Той е доста благ и приветлив другар и гальовен брачен партньор и татко. Когато  е в положително въодушевление,  е подготвен да направи всичко, с цел да е добре на хората, които са покрай него.

Лъв –  обича да флиртува. Има  необятна душа,  по природа е доста великодушен, само че експлозивен човек, тъй че не постоянно може да се откри общ език с него, с този зодиакален знак доста мъчно се поддържа връзка. Като зложелател е рисков, по-добре е да имате  Лъва за  другар, в сравнение с да сте му зложелател. По време на яд той е раздразним и не може да се управлява.

Дева – на този човек можете да разчитате  постоянно и на всички места. Дева по природа е загадъчен и интровертен човек, само че не трябва да обръщате  внимание на това. В рискови случаи, те постоянно са смели и съобразителни, поемат самодейност и отговорност. Почти е невероятно да ги извършите свои врагове, само че в случай че това се случи,  ще се сдобиете с подобен зложелател: образован,  целеустремен, мощен, самоуверен и доста рисков.

Везни – врагове от тях нормално не се получават.  Представителите на този знак са меки и уязвими, чувствителни и другарски настроени. Но, в това време, от време на време могат да бъдат освен сантиментални, само че и досадни и дребнави. Освен това, от време на време пускат разнообразни клюки. На всичко това те са са способни в случай че внезапно се трансфорат във врагове. Ако ги обичат, те стават предани и благи,  само че в случай че им позволите ще ви се качат на главата.

Скорпион – най-опасният зложелател от всички зодиакални знаци, от него би трябвало да се пазите и постоянно да бъдете нащрек. Те, без пресилване, са най-злобните, жестоки  и отмъстителни хора. Освен това, те не простят обиди и рано или късно ще ви отмъстят.

Стрелец – доста деен, динамичен и убеден в себе си човек. Той не е рисков зложелател, тъй като не е отмъстителен. В персоналния живот на Стрелец  непрекъснато му върви, може елементарно да се изкачи нагоре по професионалната стълбица, само че единствено в случай че желае.
 
Козирог – като зложелател в никакъв случай не подхваща съществени ограничения, само че е в положение съществено да  ви опъне нервите. Козирогът е  образован и благонадежден другар, тъй че на него постоянно може да се разчита. Той е почитан и скъп от хората към себе си.

Водолей – зложелател той не може да бъде и не знае по какъв начин. Много е твърдоглав и непредсказуем, само че е съвършен сътрудник. На хората, които обича, може да елементарни всичко.

Рибите  са най-отровните и подли врагове. Настроението на Риби е доста изменчиво, те могат да бъдат и очарователни,  и непоносими. Често имат избухлив манталитет,  нови хора позволяват до себе си и са доста деликатни.

Върнете на своя зложелател злото, което ви е нанесъл

 

  Основна цел в този метод  е – да върнем на врага  назад злината, която ни е нанесъл, и да си върнем назад положителното и хубавото, което е отишло от…

Цялата публикация

Подсъзнанието: Изберете сами дали то да е ваш бранител или ваш зложелател!

 

Смятате ли, че Вселената е най-голямата тайнственост? Не! Най-голямата тайнственост е човешкият мозък. Ние влагаме  в него толкоз доста информация, че даже не се замисляме  в какво ще се превърне …

Цялата публикация

5-те зодиакални знаци, които най-често се сблъскват с проблеми

 

Всички познаваме някой, който непрекъснато се сблъсква с проблеми, или може би сме един от тях. Вижте кои зодиакални знаци най-вече се сблъскват с проблеми. 1. Телец Да бъдеш упорит…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР